MUŞ / MALAZGİRT - Malazgirt Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Okulumuz Meslek Dersleri öğretmenlerinden Feyza KARTAL; tüm öğretmenlerimize İmam Hatip Okullarının misyon,vizyon ve hedeflerine uygun, güçlü bir okul kültürünün inşası ve önemiyle ilgili sunum yaptı.

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Kerim ÖZCENGİZ tarafından tüm öğretmenlerimize "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" konulu seminer verildi.

Eyl

2023 yılı Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Faaliyetleri kapsamında okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin sunumunda okul müdüründen sınıf rehber öğretmenlerine kadar tüm ilgililerin görev yetki ve sorumlulukları ele alınarak değerlendirildi.

Haz

Okulumuzda Geleneksel İmam Hatip Şenlikleri düzenlendi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 6 ve 7. Sınıf öğrencileriyle Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Elif ADAL ve Hatice DEMİRTAŞ “5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası” kapsamında ‘Çevre Farkındalığı İçin Önemli Bir Adım‘ adıyla hazırladıkları çeşitli etkinlikleri, Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkında gerçekleştirdiler. Değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi’ne “1071 ile Seyr-i Siyer” projesiyle başvurdu.

Koordinatör öğretmenimiz Feyza KARTAL’a ve projenin yapım aşamasında görev alan 10/AA,10/A,10/B sınıflarına verdikleri büyük emek için çok teşekkür ederiz.

May

Okul kültürü tanıtımı projesi kapsamında okul idaremiz ve rehber öğretmenlerimiz çevre okulları ziyaret ederek okulumuzun tanıtımını yaptılar.Okul müdürümüz Sedat ESEN'e ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan ilçe genelindeki müsabakalarda dereceye giren sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimiz Süleyman KIZMAZ’ı çokça tebrik ederiz.

May

İlçe Kaymakamımız Sayın Göksu Bayram,İlçe Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat Kaya, kurum amirleri,okullarımız,değerli öğretmenlerimiz ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.Halk Oyunları gösterisiyle ilgileri toplayan okulumuzun sevgili öğrencilerine ve değerli öğretmenimiz Ebru DOĞAN’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Malazgirt İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik İlçe düzeyinde deneme sınavı gerçekleştirildi.Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Rehberlik servisimizin hazırladığı "Sınav Kaygısı" konulu pano çalışması için Kerim ÖZCENGİZ ve Emine TUTUŞ hocalarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.Panonun yapımında,programın ve etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Merve ÇETİN ve Meltem GÜNDOĞDU hocalarımız başta olmak üzere tüm değerli hocalarımıza çokça teşekkür ederiz.

Nis

İnsanların kütüphaneleri yakından tanımaları ve kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını teşvik etmek amacı ile 1964 yılından beri her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, Kütüphane Haftası olarak kutlanıyor. Okulumuzda ise Kütüphane Haftası, ‘Roman Kahramanları Sergisi’ etkinliği ile kutlandı.Etkinliğimize katılımlarından ötürü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat KAYA’ya,

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Şeyma ÖZATA ve Kader AKBAŞ’a ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 12.sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Ramazan-ı Şerif ayının gelmesi ile birlikte Ramazan coşkusunu yaşayabilmek ve yaşatabilmek, manevi değerleri hissedebilmek adına okulumuza ‘Ramazan Sokağı’ kurduk.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen değerli hocalarımıza,sevgili öğrencilerimize ve katılımlarıyla sokağımızı şenlendiren okul idaremize,öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

‘Ramazan-ı Şerifimiz Mübarek Olsun’