MUŞ / MALAZGİRT - Malazgirt Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü'nün 109.yıl dönümü kutlandı. Pano yapımında ve programda emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Feyza KARTAL ve Ayşegül TOPRAK'a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  kapsamında ilçe programı hazırlamak okulumuz için bir onurdu.Programda emeği geçen değerli öğretmenlerimize,sevgili öğrencilerimize ve desteğiyle yanımızda olan okul idaremize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul kantinimize Kantin Denetleme Komisyonu tarafından denetleme yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Dede Korkut Okumaları' ve 'Klasik Eser Okumaları' ile ilgili pano çalışmaları yapılmıştır. Emeği geçen değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul müdürümüz,öğretmenlerimiz ve özel eğitim öğrencilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İlçe Kaymakamımız sayın Göksu BAYRAM'ı ziyaret ettiler.İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Taşıma komisyonumuz tarafından servis denetimleri yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız için okul panolarımız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından süslendi. Belirli gün ve haftalar panomuzun hazırlanmasında emeği geçen Yavuz ÖZBEK ve Zeynep ARAT hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Pansiyon Müdür Yardımcımız Betül YÖNDEŞ koordinesinde Halk Eğitim Merkezinden gelen usta öğreticiler, yatılı öğrencilerimizi Geleneksel Türk El Sanatlarından Ebru sanatıyla tanıştırdı.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında değerler kulübü öğrencilerimiz ile ayın değerine uygun olarak okul pano çalışması yapılmasının yanı sıra sokak hayvanlarını besleme etkinliği de gerçekleştirildi. Pano yapımında ve etkinlikte emeği geçen Hacer AKYILDIZ, Filiz AYDIN ve Sümeyye GÖKDEMİR hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda kütüphanemiz yararına kermes etkinliği düzenlenmiştir.Etkinliğimize ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Kaymakamımız Sayın Göksu BAYRAM’a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat KAYA'ya ve ilçe protokolüne teşekkür ederiz.Organizasyonda emeği geçen okulumuz öğretmenlerine, öğrencilerine ve idarecilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Genç Kızlar Spor Müsabakalarında Okulumuz voleybol takımı çıktıkları ilk maçta Özel Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'ni 3-0 geride bırakarak grubunun 1.si olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyor sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Ekm

Malazgirt Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonlu öğrencilerimizin pansiyona uyumunu kolaylaştırmak için haftasonu yapılan sportif etkinliklerimiz

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Şehitleri Anısına pano hazırlandı.Pano yapımında emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Büşra Balahoroğlu ve Cansu Türkoğlu'na teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlandı.Pano yapımında ve etkinlikte emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Merve ŞANLI ve Fatma KARAKIŞ’a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023 yılı Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalarımızı tamamladık.İlham veren öğretmen olmak ve branş bazlı aktif öğrenme teknikleriyle ilgili sunumlarını gerçekleştiren öğretmenlerimiz Feyza KARTAL' a ve Şeyma ÖZATA' ya teşekkür ederiz.